divendres, 30 d’abril del 2010

EN PAU PROTAGONISTA

Avui hem encetat les activitats d'en Pau com a protagonista. Ha arribat ben carregat, sort den Biel (el seu papa) i na Joa (la seva mama) que l'ajudaven. 
Hem fet el bon dia i després hem pujat a l'aula TIC per veure un vídeo de quan en PAU era molt petit, de fet ha començat quan encara era dins la panxa de la seva mama. Hem vist com en Pau s'anava fent gran fins que va començar a l'escola de Son Basca. 
Després ens han explicat un conte, d'un senyor molt generós que fa una festa i convida molta gent:, però no gent qualsevol, no, convida un munt de personatges de contes i pel·lícules: Qualsevol nit pot sortir el sol 
(Aquí en teniu una versió)
 
I després ens hem convertit en autèntics cavallers. Mirau, mirau...

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

2 comentaris:

  1. Ja fa estona que tenc ganes d'expressar la meva admiració davant tanta bellesa, i avui ha estat la goteta que ha desbordat la meva emoció. Som la padrina de Pau, i sentir la seva alegria i satisfació de poder mostrar als seus amics: la seva història, els personatges "festeros" del conte i poder construir... m'impulsa a donar vos les gràcies per gaudir de la vida i mostrar nos ho. Per a la nostra generació, havent viscut tanta repressió és hermós veure la vostra fluidesa i el vostre estar relaxat. I és el millor regal que una mare-padrina-mestra pot rebre. moltes gràcies.

    ResponElimina